ABRAZIVNI SUNĐER ZA ČIŠĆENJE

EMERY SPONGE
abrazivni sunđer za čišćenje

Dimenzije: 10x7x1,2cm
CENA: 320 din


Moćno čišćenje bez hemije
čišćenje zakorelosti sa kuhinjskog posuđa
čišćenje teških zakorelih masnoća sa kuhinjskih posuda
čišćenje zarđalosti sa ringli šporeta
čišćenje zarđalosti sa mikrotalasne pećnice

ECOCLEAN EMERY SPONGE je specijalni abrazivni sunđer za čišćenje, proizveden po nanotehnologiji. Zahvaljujući svojoj strukturi veoma lako i efikasno čisti teško zamašćene, zakorele, ulepljene i rđom zahvaćene površine samo uz pomoć vode, bez dodatnih hemijskih sredstava. Ima široku upotrebu, i veoma je efikasan pri čišćenju raznih metalnih, emajliranih, staklenih, staklokeramičkih, keramičkih, kamenih i plastičnih površina.

Može se upotrebljavati u:

1. Kuhinji - Može se koristiti za čišćenje keramičkih pločica, sudopere, kuhinjskog posuđa (lonaca, šerpi, posuda za pečenje itd.), kao i za čišćenje kuhinjske bele tehnike od teških masnoća, ulepljenosti, zakorelosti i rđe: šporeta, rerni, multikuvara, mikrotalasne pećnice i aspiratora.

2. Kupatilu i WC-u - Može se koristiti za čišćenje pločica, tuš-kabine (metalnog, staklenog i plastičnog dela), kade, lavaboa, i slavine od teških masnoća, ulepljenosti, kamenca i rđe.

3. Restoranima i restoranima brze hrane- Može se koristiti za čišćenje radnih površina u kuhinjama, sudopera, šporeta, roštilja i kuhinjskog posuđa od teških masnoća, zakorelosti, ulepljenosti, kamenca i rđe.

4. Ostalo - Može se koristiti za čišćenje mesinganih i metalnih kvaka i ručki na vratima i prozorima, od rđe i teške zaprljanosti. Može se koristiti i za čišćenje ulepljenih stakalenih i metalnih površina od selotejpa. Pored čišćenja, zbog izrazito abrazivnog svojstva, može poslužiti kao oštrač noževa i makaza, i kao šmirgla.


Način upotrebe:

1. Potopite sunđer u vodu.
2. Iscedite višak vode do srednje vlažnosti sunđera.
3. Sa srednje vlažnim sunđerom možete započeti čišćenje zaprljanih delova raznih površina.
4. Zaprljan sundjer isperite pod česmom ili ga možete isprati potapanjem u vodu.
5. Ispran sunđer iscedite do srednje vlažnosti ukoliko nastavljate sa čišćenjem. Ukoliko ste završili sa čišćenjem, iscedite sunđer i ostavite da se osuši.

Upozorenje:

1. Pažljivo koristiti sunđer pri čišćenju obojenih, sjajnih i lakom premazanih površina, jer zbog izrazito abrazivnog svojstva mogu ostati tragovi ili se može skinuti boja sa površina koje se čiste.
2. Ne sme se trljati koža sunđerom, tj. ne sme se koristiti pri kupanju.
3. Pri korišćenju sunđera preporučuje se upotreba zaštitnih gumenih rukavica.
4. Čuvati sunđer van domašaja dece i kućnih ljubimaca.

ECOCLEANPRO 2018.
All Rights Reserved.